Welkom bij Taalcollege. Wilt U graag alfabetiseren, het Inburgeringsdiploma of Staatsexamen behalen, omdat dit u meer mogelijkheden biedt om in Nederland te werken of een opleiding te volgen? Met een cursus van Taal College bent u niet alleen goed voorbereid op uw inburgeringsexamen maar kunnen we u begeleiden op de Nederlandse arbeidsmarkt. Wilt u graag alfabetiseren, het Inburgeringsexamen of staatsexamen behalen? Wij doen meer dan alleen de lesstof overbrengen, wij geven u alle handvaten om zelfredzaam te zijn in de Nederlandse maatschappij. Wij begeleiden u in uw dagelijkse obstakels. Wilt u meer uit het leven halen en ook meer uit de inburgeringslessen halen? Wilt u echter meer weten over de Nederlandse samenleving en hoe u zelf redzaam kunt zijn en niet meer afhankelijk hoeft te zijn van een tolk? Kies dan voor een taalcursus van Taal College. Taal College is meer dan een alleen opleider, wij helpen u vanuit het hart en laten pas los als u zelfredzaam bent. Wilt u deel uitmaken van de Taal College familie vul dan het contactformulier op taalcollege.com of loop bij ons langs, er staat altijd een vers kopje koffie voor u klaar. 

Eén gedachte over “TaalCollege”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.